آشپزی - آجیل ترشی

مواد لازم
گردوی پوست کنده تازه مغز شده ۲۰۰ گرم
بادام پوست کنده شده ۲۰۰ گرم
فندق ۲۰۰ گرم
پسته ۲۰۰ گرم
سرکه و نمک و تخم گشنیز به میزان لازم
طرز تهیه
بادام، فندق، پسته و گردو را یک ساعت قبل از شروع تهیه ترشی در آب گذاشته و خیس می کنیم، سپس آن را از آب خارج کرده و در ظرف ترشی با نظم و ترتیب می چینیم.
بعد در هر ردیف لابه لای مواد کمی تخم گشنیز پاشیده و یک قاشق مرباخوری نیز نمک به مواد اضافه می کنیم و در پایان سرکه را روی مواد تهیه کرده ریخته بطوری که تمام مواد را پوشش دهد. این ترشی بسیار لذیذ است و بعد از چهار، پنج روز قابل استفاده می شود.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228