آشپزی - سوپ کلم

مواد لازم
روغن 2 قاشق سوپ خوري
پياز خرد شده متوسط يک پيمانه
سير قيمه قيمه شده 2 عدد، هويج درشت خرد شده يک پيمانه
آب مرغ 6 پيمانه
ريحان تازه خرد شده يک قاشق سوپ خوري
ريحان خشک يا يک قاشق چاي خوري
کلم پيچ تازه خرد شده 4 پيمانه
گوجه فرنگي متوسط خرد شده يک عدد
عدس قرمز نصف پيمانه ( اگر مي خواهيد از عدس قهوه اي يا زرد استفاده کنيد، به جاي عدس قرمز، به مدت پخت بيشتري نياز داريد )
نمک يک چهارم قاشق چايخوري
فلفل سياه يک هشتم قاشق چاي خوري
طرز تهیه
در ماهيتابه روغن ريخته و شعله را به حالت متوسط قرار مي دهيم.
پياز، هويج و سير را در ماهيتابه ريخته و در آن مي گذاريم.
براي 5 الي 7 دقيقه تا وقتي که سبزيجات پخته شوند، آن را گاهي هم مي زنيم.
بعد آب مرغ و ريحان خشک ( در صورت استفاده ) را اضافه مي نماييم.
شعله را کم کرده و براي 10 دقيقه، با در روي شعله مي گذاريم.
کلم پيچ، نمک و فلفل را به آن اضافه نموده و 10 دقيقه ديگر صبر مي کنيم.
مرغ، گوجه فرنگي، عدس قرمز و ريحان تازه ( در صورت استفاده ) را اضافه کرده و 5 الي 10 دقيقه مي پزيم تا وقتي که کلم و عدس بپزد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495