آشپزی - سوپ انلر

مواد لازم
نخود يك دوم پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم
گوشت گردن گوسفند 300 گرم
عدس يك پيمانه
قارچ 100 گرم
روغن به ميزان لازم
كره 50 گرم
نعناع خشك به ميزان لازم
طرز تهیه
نخود را از شب قبل خيس كرده و با نمك (به مقدار لازم)بپزيد.
گوشت را نيز همراه با يك تا يك و نيم ليتر آب بگذاريد تا بجوشد سپس كف روي آن را برداشت و با يك عدد پياز و كمي زردچوبه خوب بپزيد.
عدس را با مقداري آب پخته، بعد آن را ميكس كرده و كنار بگذاريد، قارچ را به صورت ورقه ورقه خرد كنيد و همراه با كمي روغن تفت دهيد.
زماني كه گوشت پخت، آب گوشت را نگه داشته، گوشت را از استخوان جدا كرده، ريش ريش كنيد.
عدس پوره شده را در ظرفي ريخته و روي حرارت ملايم بگذاريد و مرتب هم بزنيد و آب گوشت را هم كم كم اضافه كنيد.
سپس نخود، گوشت ريش ريش شده و قارچ تفت داده شده را هم اضافه كرده و در آخر نمك و فلفل آن را اندازه كنيد و بگذاريد تا كاملا جا بيافتد.
سپس از روي حرارت برداشته و كره را اضافه كنيد.
در موقع سرو هم روي سوپ را با نعناي خشك تزيين كنيد.
خواص
اين دستور 200 گرم كربوهيدرات، 120 گرم پروتئين، 110 گرم چربي و 2270 كيلوكالري انرژي دارد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495