آشپزی - آش ساک

مواد لازم
پياز درشت2 عدد (يا پياز سرخ کرده 4 تا 5 قاشق غذاخوري)
روغن به دلخواه
لپه 1 استکان
نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
آب4 تا 5 ليوان
اسفناج500 گرم
گوشت چرخ کرده 200 گرم
آرد برنج4 قاشق غذاخوري
تخم مرغ 3 عدد
قرص عصاره 1 عدد
طرز تهیه
پياز را نگيني خرد کرده با روغن تفت دهيد.
سپس لپه را اضافه کنيد و کمي تفت دهيد.
نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده همراه با آب بگذاريد تا لپه نيم پز شود.
بعد از نيم پز شدن لپه، اسفناج را که شسته و خرد کرديد به آن بيفزاييد.
گوشت چرخ کرده را همراه با 1 عدد پياز رنده شده و کمي نمک ورز دهيد.
سپس آن را کمي تفت داده به آش اضافه کنيد.
بعد از پخته شدن گوشت و اسفناج، آرد برنج را در مقداري آب سرد حل کرده به مواد اضافه کنيد.
در آخر تخم مرغ ها را زده به همراه قرص عصاره به آش اضافه کرده بگذاريد تا آش جا بيفتد.
بعد از افزودن آرد برنج و تخم مرغ ها، آش را هم بزنيد تا يکدست شود و جا بيفتد.
پس از نيم ساعت آش آماده است.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228