آشپزی - خورش کوفته ی هندی

مواد لازم
گوشت بي استخوان 1 کيلو
لپه يک سوم پيمانه
پياز 4 تا 5 عدد بزرگ
گشنيز نصف استکان
زنجفيل و سير تازه نصف قاشق چايخوري از هر کدام
ماست يک و نيم ليوان
تخم مرغ 1 عدد
رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري يا آب گوجه فرنگي ( 3 تا 4 گوجه فرنگي متوسط)
نمک، فلفل سياه يا قرمز به ميزان لازم
زيره سياه 1 قاشق چايخوري
دارچين 1 قاشق چايخوري
روغن 4 تا 5 قاشق غذاخوري
زردچوبه يک قاشق چايخوري
گراماسلا به دلخواه
فلفل سبز 2 تا 3 عدد
طرز تهیه
ابتدا گوشت را به تکه هاي درشت خرد کنيد و آن را همراه با لپه و يک عدد پياز، سير، زنجفيل و کمي گشنيز و زيره سياه، فلفل سبز، دارچين ريخته و با کمي روغن تفت دهيد.
پس از آنکه آب گوشت کشيده شده، آن را مقداري تفت دهيد و بعد آب جوش به آن افزوده و بگذاريد تا بپزد.
وقتي گوشت و لپه کاملاً پخت و آب گوشت کشيده شد بگذاريد تا سرد شود و پس از آن 2 عدد پيازي را که قبلاً سرخ کرده ايد به مواد افزوده و آن را دو بار چرخ کنيد و با دست از مواد گلوله هاي متوسط برداشته و با کمي روغن تفت دهيد تا سرخ شوند.
براي مايه ي اين خورش 1 يا 2 عدد پياز به شکل نگيني خرد کرده کمي تفت دهيد تا صورتي رنگ شود و سپس ماست، کمي گشنيز ريز خرد شده، فلفل، زردچوبه، سير، زنجفيل، نمک و کمي گراماسالا به دلخواه اضافه کرده مرتب هم بزنيد، تا ماست و تمام مواد کاملاً حل شوند.
قبل از خشک شدن کامل آب ماست رب گوجه فرنگي يا آب گوجه فرنگي اي مخلوطي از هر دو را نيز اضافه کرد.
بعد از خشک شدن آب ماست، مقداري مايه را تفت دهيم.
سپس آب جوش اضافه کرده و بگذاريد تا بپزد و جا بيفتد اين خورش بايد کمي رقيق باشد.
و بعد کوفته ها را داخل مايه ريخته و بگذاريد تا جا بيفتد.
خورش را در ظرفي کشيده، گشنيز و جعفري ريز خرد شده را روي آن ريخته تزيين کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,327,882