آشپزی - خورش هویج(تبریز)

مواد لازم
نمک،فلفل،زردچوبه وادويه مقداري
رب گوجه فرنگي 2قاشق سوپخوري
گوشت ماهيچه يا ران مرغ 500گرم
آلوي خورشتي200گرم
هويج500گرم
زعفران دمکرده2قاشق سوپخوري
آب ليموترش تازه يک سوم پيمانه
گوجه فرنگي 4-3عدد
طرز تهیه
پياز را نگيني خرد وبا مقداري روغن سرخ کنيد.
سپس فلفل، ادويه وزردچوبه را بيفزاييد.
کمي که تفت خورد، گوجه فرنگي را اضافه کنيد و تفت دهيد.
آنگاه مرغ يا گوشت را بيفزاييد وحدود يک ليتر آب روي آن بريزيد.
پس از آنکه جوش آمد، اگر از مرغ استفاده مي کنيد،مقداري نمک افزوده، شعله را ملايم نماييد تا مرغ نيم پز شود.
حالا آلوها را که از قبل خيس خورده اند،در ظرف مرغ بريزيد تا بپزند.
در اين فاصله هويج را به صورت کبريتي بسيار نازک خرد ويا با استفاده از رنده مخصوص خلال کنيد.
سپس آن را با مقداري نمک وروغن روي حرارت قرار دهيد ومرتب هم بزنيد تا هويج کاملا سرخ شود.
دقت کنيد که در ظرف بسته باشد تا هويج کاملا بپزد.
در پايان، زعفران دمکرده را به هويج بيفزاييد.
آنگاه هويج را درخورش بريزيد تا چند جوش بزند.
در پايان، آب ليمو ترش را نيز اضافه نماييد.
اکنون خورش را در ظرف بريزيد وباچند
عدد گوجه فرنگي سرخ شده تزئين کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228