آشپزی - خورش هویج و پودر بادام

مواد لازم
پيازيک عدد
روغن2قاشق غذاخوري
گوشت خورشتي400گرم
هويج500گرم
پودر بادام2قاشق چاي خوري
رب گوجه فرنگي2قاشق غذا خوري
دارچين نصف قاشق چاي خوري
نمک مقداري
ادويه مقداري
فلفل قرمزيک چهارم قاشق چاي خوري
آبليمويک قاشق غذاخوري
طرز تهیه
پياز را خرد کرده، داخل روغن تفت دهيد.
رب گوجه فرنگي و ادويه جات را به پياز افزوده و تفت دهيد.
گوشت خرد شده را به پياز بيفزاييد و کمي تفت دهيد.
3ليوان آب به روي مواد بريزيد.
هويج ها را به صورت درشت خرد کرده و داخل مواد اضافه کنيد.
نمک را نيز به مواد اضافه کنيد.
بعد از جوش آمدن آب، حرارت را کم کنيد.
پس از پختن گوشت، پودربادام زميني و سپس آبليمو را به مواد افزوده، تا جا افتادن خورش، به آن اجازه پخت دهيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,327,882