آشپزی - خورش هندی

مواد لازم
گوشت گوساله500گرم
رب گوجه فرنگي2قاشق غذا خوري
گوجه فرنگي2عدد
فلفل قرمزيک دوم قاشق چاي خوري
نمک مقداري
دارچين يک سوم قاشق چاي خوري
پياز يک عدد
فلفل دلمه اي سبزيک عدد
زيره مقداري
طرز تهیه
پياز را خرد کرده، داخل روغن کمي تفت دهيد.
گوشت خرد شده را به پياز افزوده و تفت دهيد.
گوجه فرنگي خرد شده و رب گوجه فرنگي را به پياز افزوده، خوب تفت دهيد.
ادويه جات را به آن افزوده و کمي مواد را حرارت دهيد.
3فنجان آب به مواد اضافه کنيد.
بعد از اين که جوش آمد، حرارت را کم کنيد و اجازه دهيد خورش خوب پخته و غليظ شد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,322,744