آشپزی - خورش گوشت و کدو

مواد لازم
گگوشت گوسفند400 گرم
پياز متوسط2 عدد خلالي
سير5 حبه خرد شده
روغن مايع 6 قاشق چايخوري
زردچوبه 2 قاشق چايخوري
آب3 تا 4 پيمانه
رب2 قاشق سوپخوري
کدو700 گرم
نمک، فلفل سياه به مقدار لازم
فلفل سبز تند2 عدد
گشنيز1 پيمانه خرد شده
ادويه هندي يا گرم ماسالا به مقدارلازم
طرز تهیه
گوشت را به قطعات 1 سانتيمتر برش دهيد و به همراه پياز خلال شده، سير خرد شده، روغن مايع، زردچوبه و 3 پيمانه آب روي حرارت بگذاريد.
در ظرف را گذاشته تا به جوش آيد، سپس حرارت را ملايم کرده تا غذا بپزد و به روغن بيفتد. رب را اضافه کرده و تفت دهيد.
کدوها را پوست کنده، از طول نصف کرده و آن را ورقه ورقه کنيد.
کدو را به مواد بالا اضافه کرده و تفت دهيد.
نمک و فلفل سياه و ادويه گرم ماسالا را افزوده و 1 پيمانه آب اضافه کنيد.
در ظرف را گذاشته و 2 عدد فلفل تند را نيز اضافه کنيد.
بعد از چند دقيقه گشنيز خرد شده را اضافه کنيد بعد از 15 دقيقه غذا حاضر است.
نکته :اين غذا تند و پر فلفل است مي توانيد فلفل را بر اساس ذائقه خود اندازه کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228