آشپزی - خورش کاری با مرغ

مواد لازم
سينه ي مرغ 400 گرم (خرد شده)
روغن مايع 2 قاشق سوپخوري
فلفل دلمه ي سبز 21 (نگيني خرد شود)
فلفل دلمه ي قرمز 21 (نگيني خرد شود)
گشنيز ساطوري 2 قاشق سوپخوري
فيله ي گوجه فرنگي 400 گرم
پودر تخم گشنيز 1 قاشق مرباخوري
پودر كاري نصف قاشق چايخوري
پياز 2 عدد
سير 1 حبه
پودر زنجبيل نصف قاشق چايخوري
فلفل قرمز و نمك به ميزان لازم
آب ليمو 2 قاشق
طرز تهیه
پياز را خرد كرده با روغن مخلوط مي كنيم و با مايكرو 700 وات 5 دقيقه زمان مي دهيم تا كاملاً نرم شود.
ادويه ي كاري، زنجبيل و سير را به پياز اضافه كرده و با مايكرو 700 وات 3 الي 5 دقيقه زمان در نظر مي گيريم.
در ظرف ديگري پودر گشنيز، پودر فلفل قرمز، گوجه فرنگي، نمك و آب ليموترش را با گوشتكوب برقي له مي كنيم تا به سس تبديل شود.
سپس سس را داخل دستگاه قرار داده و با مايكرو 700 وات 5 دقيقه (بدون درپوش) زمان مي دهيم.
پس از گذشت اين زمان، پياز، ادويه جات و فيله هاي مرغ را به سس گوجه اضافه كرده و با مايكرو 700 وات 8 دقيقه با درپوش زمان در نظر مي گيريم.
فلفل هاي رنگي را به همراه گشنيز خرد شده به غذا اضافه كرده و با مايكرو 300 وات 8 دقيقه زمان مي دهيم.
نكته در مرحله ي آخر، ظرف با درپوش در داخل دستگاه قرار گيرد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,327,882