آشپزی - خورش فسنجان با مایکروویو

مواد لازم
مغز گردوي چرخ کرده 250 گرم
مرغ 750 گرم يا نصف يک مرغ کامل
آب سه تا سه و نيم پيمانه
شکر 4 يا 5 قاشق غذاخوري
رب انار با غلظت معمولي 1 ليوان
پياز سرخ کرده 2 قاشق غذاخوري
نمک و محلول دم کرده ي زعفران به ميزان لازم
طرز تهیه
مغز گردوي چرخ شده را در يک ظرف تخت ريخته و به مدت 4 تا 6 دقيقه با درجه ي حداکثر در مايکروويو بگذاريد.
در اين فاصله آن را هم بزنيد تا گردو تفت داده شود، سپس مرغ را خرد کرده و شکاف هاي عميقي در آن ايجاد کرده و به همراه گردو، پياز داغ، آب، نمک داخل ظرفي گرد قرار دهيد.
ظرف را با در پوش به مدت 20 دقيقه در درجه حداکثر حرارت قرار دهيد، سپس رب انار، شکر و محلول زعفران را به آن اضافه کرده و مجدداً ظرف را با در پوش به مدت 12 تا 15 دقيقه با درجه ي حداکثر در دستگاه بگذاريد تا کاملا به روغن بيفتد.
نسبت شکر و رب انار بستگي به ذائقه ي افراد دارد، برخي از نواحي ايران در فسنجان از شکر استفاده نمي کنند.
نکات
دستور فوق براي مايکروويوهايي است که حداکثر قدرت آنها 900 تا 1000 وات باشد در صورتي که قدرت دستگاه شما کمتر يا بيشتر بود زمان پخت را متناسب با آن کم و زياد کنيد تا نتيجه ي لازم را بگيريد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,322,744