آشپزی - خورش سیب و آلبالو

مواد لازم
گوشت مغز ران گوسفند 500گرم
پياز 1عدد
آب 4پيمانه
لپه 1پيمانه
سيب 500گرم
آلبالوي هسته گرفته 500گرم
نمک و فلفل به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
طرز تهیه
گوشت را به تکه هاي يکدست،به صورت چهارگوش خرد کنيد.
درتابه اي کمي روغن را روي حرارت گرم کنيد و گوشت را در آن تفت دهيد و کنار بگذاريد.
پيازرا خرد کنيد و جداگانه تفت دهيد تا طلايي شود.
سپس گوشت را به آن اضافه کنيد و حدود 4پيمانه آب بريزيد و در ظرف را ببنديد تا گوشت بپزد. وقتي گوشت نيم پز شد لپه را که ازشب قبل درآب و نمک خيس کرده ايد و بعد درکمي روغن تفت داده ايد به گوشت بيفزاييد.
سيب ها را پوست بکنيد و قاچ قاچ کنيد و در روغن کمي تفت دهيد.
وقتي لپه و گوشت کاملاً پخت 30دقيقه قبل ازجا افتادن کامل خورش سيب ها را اضافه کنيد و بعد از 10دقيقه آلبالوي هسته گرفته را بريزيد.
دقت داشته باشيد که لپه حتماً پخته باشد و بعد آلبالو را بريزيد زيرا درغيراين صورت با افزودن آلبالو ديگرلپه نخواهد پخت.
سپس نمک و فلفل خورش را اندازه کنيدو وقتي خورش کاملاً جا افتاد آن را ازروي حرارت برداريد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,327,882