آشپزی - خورش زرشک

مواد لازم
گوشت گوسفندي 500 گرم
لپه 1 پيمانه
زرشک 1 پيمانه
نمک، فلفل و پودر کاري به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري
پوره گوجه فرنگي 2 الي 3 عدد معادل 1 پيمانه
پياز 1 الي 2 عدد
طرز تهیه
ابتدا پياز را با کمي روغن تفت مي دهيم و به همراه گوشت، کمي آب اضافه مي کنيم و به مدت 45 دقيقه مي پزيم.
لپه خيس را اضافه مي کنيم و بعد از پخت لپه زرشک تفت داده شده را با کمي شکر آماده مي کنيم و اضافه مي کنيم.
به دنبال آن رب گوجه فرنگي،پوره گوجه فرنگي، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه مي کنيم و بعد از آماده شدن خورش پودر کاري را اضافه مي کنيم.
اين غذا را با گوشت چرخ کرده و يا با تکه هاي مرغ هم مي توان تهيه کرد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495