آشپزی - خورش ریواس

مواد لازم
ریواس1 کیلو
گوشت گوسفند نیم کیلو
پیاز2 عدد
شکر2 تا 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و روغن به مقدار کافی
نعنا 200 گرم
جعفری 200 گرم
طرز تهیه
پیازها را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شوند.
گوشت را ریز ریز کرده و با پیازها مخلوط می کنیم و سرخ می کنیم تا وقتی که رنگ آن عوض شود.
2 تا 3 لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا در حرارت متوسط برای 45 دقیقه بجوشد.
ریواس ها را با دقت می شوییم و آنها را به قطعات 3 سانتیمتری می بریم.
نعنا و جعفری را به خوبی ریز می کنیم و در روغن سرخ می کنیم.
ریواس، نعناع، جعفری، شکر، نمک و فلفل را به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم برای 10 دقیقه بجوشد. خورش آماده سرو است.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495