آشپزی - خورش خلال بادام

مواد لازم
پياز متوسط 2 عدد
روغن محلي 12 پيمانه
گوشت گوسفند يا گوساله 750 گرم ( بدون استخوان )
فلفل سياه و ادويه خورشي 12 قاشق چايخوري از هر کدام
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري
آب 4 پيمانه
ليمو عماني 4 عدد
خلال بادام خشک 200 گرم
زعفران دم کرده 2 قاشق سوپخوري
نمک، گلاب و خلال پسته 1 قاشق چايخوري از هر کدام
طرز تهیه
پياز را خرد کنيد و روغن را در قابلمه اي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد و پياز را با روغن خوب تفت دهيد تا طلايي شود.
سپس گوشت خرد شده را با آن تفت دهيد.
سپس ادويه، فلفل و رب گوجه فرنگي را به پياز و گوشت اضافه کنيد و تفت دهيد.
بعد 4 پيمانه آب اضافه کنيد و اجازه دهيد خورش با حرارت ملايم بجوشد تا گوشت بپزد.
در اواسط طبخ ليمو عماني ها را سوراخ کنيد و به خورش بيفزاييد.
وقتي که گوشت پخت، خلال بادام را نيز بيفزاييد.
بعد از چند جوش زماني که خلال بادام نرم شد زعفران آب کرده، نمک و گلاب را نيز اضافه کنيد و خورش را از روي حرارت برداريد.
خورش را داخل ظرف بکشيد و خلال پسته را روي آن بريزيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,327,882