آشپزی - خورش به
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
گوشت خورشي350 گرم
به 2 عدد متوسط
آلو بخارا 100 گرم
پياز يك عدد متوسط
شكر يك قاشق سوپخوري
رب گوجهفرنگي يك قاشق سوپخوري
زعفران ساييده شده يك قاشق چايخوري
زردچوبه يك قاشق چايخوري
طرز تهیه
ابتدا بهها را شسته و پس از پوست گرفتن، به صورت هلالي برش بزنيد.
سپس داخل تابهاي مقداري روغن بريزيد و بهها را داخل آن سرخ كنيد.
پس از اينكه برشهاي به، تغيير رنگ پيدا كرده و نرم شدند، شعله اجاقگاز را خاموش كنيد و تابه را كنار بگذاريد.
نكته: شما ميتوانيد به جاي پوستكندن بهها، آنها را با پوست برش داده و به همان صورت تفت دهيد.
آلو بخاراها را بشوييد و داخل كاسه كوچكي حاوي آب، به مدت 2 ساعت خيس كنيد.
نكته: با توجه به اينكه آلو نقش طعمدهنده به غذا را بر عهده دارد، ميزان آن را بسته به ذائقهتان ميتوانيد كمتر يا زيادتر كنيد.
پياز را هم پوست كنده و پس از شستن به صورت خلالي خرد كنيد.
سپس در قابلمهاي كه براي پخت خورش آماده كرده بوديد، مقداري روغن بريزيد و روي حرارت اجاقگاز قرار دهيد.
وقتي روغن داغ شد، پياز خردشده را داخل آن بريزيد و کمي تفت دهيد.
حين سرخشدن، زردچوبه را هم به پياز اضافه كنيد.
در اين فاصله زماني، گوشت را بشوييد و به اندازه مناسب براي خورش خرد كنيد.
سپس داخل سبدي بريزيد تا آب حاصل از شست و شوي آن خارج شود.
حالا در مراحل پاياني سرخشدن پيازها، گوشت خردشده را به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا تكههاي گوشت نيز در روغن تفت داده شوند.
پس از آن، پودر زعفران را افزوده و با گوشت و پياز مخلوط كنيد.
در قابلمه حاوي گوشت و پياز داغ، مقداري آب جوش بريزيد.
در قابلمه را بگذاريد و روي شعله اجاقگاز قرار دهيد تا گوشت بپزد.
قبل از كاملشدن پخت گوشت، يا پس از گذشت حدود يك ساعت، آلو بخاراي خيسشده را به آن اضافه كنيد و به حرارتدادن ادامه دهيد تا گوشت به طور كامل بپزد.
نكته: شما ميتوانيد آلوها را در ظرف ديگري به صورت جداگانه بپزيد و سپس به گوشت اضافه كنيد، ولي پختن گوشت به همراه آلو، باعث طعمدارشدن بيشتر گوشت و در نتيجه خورش ميشود.
پس از آنكه از پخت گوشت به همراه آلو مطمئن شديد، بههاي سرخشده را به همراه شكر به مواد اضافه كنيد.
نكته: مقدار شكر بستگي به ذائقه شما دارد.
اگر بههاي خريداريشده براي خورش ترشمزه هستند، مقدار شكر را بيشتر كنيد.
در مرحله پاياني، ابتدا رب را در تابه كوچكي به صورت جداگانه در كمي روغن تفت دهيد تا طعم خامي آن گرفته شود و سپس به مواد داخل قابلمه اضافه كنيد.
ميزان حرارت شعله را كم كنيد و بگذاريد خورش به مدت يكربع ديگر نيز به جوشزدن ادامه دهد. حالا ديگر خورش آماده است.
نكته: اگر آب باقيمانده براي خورش كافي نبود، مقداري آب جوشيده به آن اضافه كنيد و بگذاريد 1 تا 2 دقيقه بجوشد.
مراثی (نوحه) توسط حاج سلیم موذن زاده بمناسبت محرم الحرام درباره امام حسین علیه السلام از سایت شهید آوینی با عنوان عاشورا 2
ادعیه (دعاخوانی) توسط استاد میثم وحید تمار بمناسبت رمضان المبارک درباره دعای ابوحمزه ثمالی از سایت شهید آوینی با عنوان دعای ابوحمزه ثمالی_قسمت اول
سخنرانی توسط مرحوم کافی درباره دین از سایت راسخون با عنوان نشانه ها ی مومن-سقا2
مناجات توسط حاج سید مهدی میرداماد بمناسبت رمضان المبارک از سایت راسخون با عنوان سید مهدی میر داماد - سال 1395 - شب هشتم ماه مبارک رمضان - کجاست اهل دلی که نگه ما بکند - مناجات
مدایح (به شادی ) توسط حاج محمود کریمی بمناسبت ذی الحجه درباره ازدواج حضرت علی ع و حضرت فاطمه س از سایت شهید آوینی با عنوان خدا شاهد عقده، علی شده دوماد پیغمبر
تلاوت توسط استاد دکتر احمد احمد نعینع درباره 18 - کهف از سایت الکعبه با عنوان الکهف 32-42 الاذان مصر
اذان توسط استاد محمد صدیق منشاوی از سایت الکعبه با عنوان الاذان 1
ندبه انتظار توسط حاج مهدی سماواتی از سایت عقیق با عنوان مناجات با امام زمان عج
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره دعای ابوحمزه ثمالی از سایت راسخون با عنوان دعای ابو حمزه ثمالی نمونه ای از اصرار در دعا
ترتیل توسط شیخ ابوبکر الشاطری درباره 51 - ذاریات از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره ذاریات - حفص از عاصم
کلیپ سخنان توسط استاد رائفی پور درباره جامعه از سایت فاراقلیط با عنوان مجاهدین بی ادعا 2
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 07
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 174,324,495