آشپزی - خورش بزقرمه

مواد لازم
کشک ساييده 3 پيمانه
گوشت سر دست و ماهيچه پرچربي بزغاله 1 کيلو
نخود نيم کوب 2 پيمانه
سير کوبيده 1 بوته
سير داغ به ميزان لازم
زعفران حل شده 1 قاشق غذاخوري
پياز ساطوري 5 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
طرز تهیه
گوشت، پياز، سير کوبيده و نخود را با دو ليتر آب روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد.
سپس حرارت را ملايم کنيد.
پس از دو ساعت، کشک را به همراه زردچوبه و کمي نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه نماييد.
در ديگ را نيمه باز بگذاريد و شعله را بسيار کم کنيد تا غذا کم کم جوش بزند و آب آن لعاب دار و غليظ شود.

در پايان بزقرمه را در ظرف کشيده و روي آن را با سير داغ و محلول زعفران تزئين نماييد.
نکات
بزقرمه را هم مي توانيد با نان بخوريد و هم به صورت خورش در کنار برنج ميل کنيد.
شما به جاي گوشت بزغاله، مي توانيد از گوشت هاي قرمز ديگر نيز استفاده کنيد.
گوشت بزغاله بر خلاف گوشت بز، بسيار لطيف و خوشمزه است. لذا در تهيه اين غذا از گوشت بزغاله استفاده مي شود و بزقرمه يعني قرمه ي بزغاله.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,322,744