آشپزی - خورش بادمجان با سویا و پنیر محلی

مواد لازم
روغن مايع 1 قاشق سوپخوري
آبغوره يك هشتم قاشق چايخوري
رب گوجه‌فرنگي 3 قاشق سوپخوري
زردچوبه 1 قاشق چايخوري
زعفران سائيده يك دوم قاشق چايخوري
پنير محلي 100 گرم
بادمجان خرد كرده و سرخ كرده يك كيلوگرم
نمك 1 قاشق چايخوري
طرز تهیه
ابتدا سويا را در قابلمه‌ي كوچكي بريزيد.
بعد آب را بيفزائيد و روي اجاق قرار دهيد.
سپس آن را به مدت 10 دقيقه بجوشانيد.
حالا سويا را در صافي بريزيد تا آب اضافي آن خارج شود و سپس در مقداري روغن سرخ كنيد.
آن گاه قابلمه‌ي ديگري روي اجاق بگذاريد و روغن را در آن بريزيد.
همين كه روغن داغ شد، آبغوره را بيفزائيد و تفت دهيد.
بعد رب گوجه‌فرنگي را اضافه كنيد و تفت دهيد.
اكنون كمي آب، زردچوبه و زعفران را بيفزائيد و حرارت را زياد كنيد تا سس غليظ شود.
حالا پنير، سويا، بادمجان و نمك را اضافه كنيد و به مدت 20 دقيقه خورش را بپزيد تا جا بيفتد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,322,744