آشپزی - نخودفرنگی پلو با مرغ

مواد لازم
مرغ بدون استخوان و خرد شده 250 گرم
برنج سه پیمانه
نخودفرنگی دو پیمانه
هویج خردشده یک پیمانه
پیاز داغ سه قاشق غذاخوری
فلفل سیاه، زنجبیل، دارچین هر کدام یک قاشق چای‌خوری
طرز تهیه
مرغ خردشده را با پیازداغ داخل تابه ریخته و تفت می‌دهیم تا رنگ مرغ سفید شود و سپس هویج خرد شده را اضافه کرده و آن‌را هم تفت می‌دهیم.
ادویه و نمک روی مرغ می‌ریزیم و هم می‌زنیم و در آخر نخودفرنگی را به مخلوط اضافه کرده و حرارت را کم می‌کنیم و در تابه را می‌گذاریم تا مواد با حرارت ملایم و بخار حاصل از مواد پخته شود.
هرازگاهی هم می‌زنیم تا مواد نسوزد.
بعد از 20تا30دقیقه آن‌را از روی حرارت برمی‌داریم.
برنج را بصورت آبکش آماده می‌کنیم وقتی در آبکش ریختیم ته قابلمه کمی روغن می‌ریزیم و ته دیگ می‌گذاریم و کمی از برنج روی ته دیگ می‌ریزیم و روی آن کمی زعفران حل شده می‌دهیم و از مخلوط آماده شده روی برنج می‌ریزیم.
به همین ترتیب، برنج، زعفران، مخلوط را در قابلمه می‌ریزیم.
سپس برنج را به مدت یک ساعت با حرارت کم، دم می‌کنیم و بعد کره داغ شده روی برنج می‌دهیم و برنج را هم می‌زنیم تا همه مواد خوب مخلوط شود و در ظرف می‌کشیم.
این پلو خوش ظاهر و خوشمزه است و همین‌طور حاوی ویتامین.
به جای مرغ می‌توانید از میگو هم استفاده کنید. به این طریق که میگوها را با پیاز داغ تفت دهید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495