آشپزی - نخودپلوی مکزیکی

مواد لازم
گوجه‌ فرنگی نیم‌کیلوگرم
روغن زیتون۲ قاشق سوپ‌خوری
پیاز1عدد متوسط (نگینی خرد شود)
سیر‌2حبه (له شده)
برنج 2و نیم پیمانه
آب جوشیده۳ پیمانه
قرص عصاره سبزیجات یک و نیم پیمانه
نمک به مقدارلازم
فلفل قرمز خشک شده 3 عدد
نخودفرنگی150 گرم
پودر فلفل سیاه کمی
طرز تهیه
برنج را در مقداری آب و نمک بریزید و چند ساعت خیس کنید.
در این فاصله گوجه‌فرنگی‌ها را نیز شسته و در غذاساز یا مخلوط ‌‌کن خرد کنید تا به سسی آب‌دار تبدیل شود.
سپس روغن زیتون را در تابه‌ای بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید.
نخودفرنگی را هم در قابلمه‌ای حاوی مقداری آب بپزید.
سس گوجه را در تابه دیگری بریزید و روی اجاق‌گاز قرار دهید تا آب آن کمی کشیده شود سپس همراه با آب جوشیده، قرص عصاره سبزیجات و نخودفرنگی پخته داخل قابلمه‌ای حاوی برنج خیس‌خورده بریزید
نمک، فلفل قرمز و سیاه و همچنین سیر داغ و پیاز داغ را نیز به این مخلوط اضافه کنید و روی اجاق‌گاز قرار دهید.
حالا کمی صبر کنید تا در اثر حرارت، آب برنج تمام شود.
در پایان دم‌کنی را روی قابلمه قرار دهید و بعد از نیم ساعت، این کته مخلوط را میل کنید.
هنگام اضافه کردن مواد به برنج، آبی را که در آن خیسانده شده است، ‌خالی کنید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495