آشپزی - میگو پلوی قالبی

مواد لازم
کره 100 گرم
پيازداغ 1 پيمانه
گردوي خرد کرده 150 گرم
ميگوي خرد کرده 500 گرم
ادويه ي گراماسالا 1 قاشق چايخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
گشنيز خرد کرده 3 قاشق سوپخوري
زعفران حل کرده 2 قاشق چايخوري
مواد لازم براي پلو
برنج 4 پيمانه ( 600 گرم)
آب 6 پيمانه
نمک 1 قاشق چايخوري
کره 100 گرم
طرز تهیه
ابتدا در تابه ي مناسبي،کره را روي اجاق آب کنيد.
پياز، گردو و ميگو را در آن کمي تفت دهيد.
در اين مرحله ادويه، نمک، فلفل و گشنيز را بيفزائيد و مواد را کاملاً ترکيب نمائيد.
آن گاه شعله را خاموش کنيد، زعفران را اضافه نمائيد و مواد را کنار بگذاريد.
اکنون برنج را تميز کنيد و بشوئيد و در قابلمه نچسبي بريزيد.
آب، نمک و کره را بيفزائيد و روي اجاق قرار دهيد تا آب برنج، کاملاً کشيده شود.
در اين هنگام نيمي از برنج را در ظرفي بريزيد.
حالا وسط برنج حفره اي بسازيد و مواد آماده را در آن بريزيد.
سپس باقيمانده ي برنج را روي آن بريزيد و سطح آن را صاف کنيد و به مدت تقريبي 30 تا 40 دقيقه دم کنيد تا ته ديگ آن برشته و طلائي رنگ شود.
حالا آن را روي ديس مناسبي برگردانيد و از مهمانان خود پذيرائي نمائيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,322,744