آشپزی - میگو پلو با نخود فرنگی

مواد لازم
برنج 500 گرم
نخود فرنگي پخته 250 گرم
ميگوي تميز شده 200 گرم
پياز متوسط 1 تا 2 عدد
نمک،فلفل وادويه به دلخواه
گوجه فرنگي 2 تا 3 عدد
زعفران به ميزان لازم
روغن مايع به ميزان لازم
کره 25 گرم
طرز تهیه
پياز را خلال کنيد و در ماهيتابه اي با کمي روغن مايع مخصوص سرخ کردني سرخ کنيد.
گوجه فرنگي هاي نگيني خردشده را نيز اضافه کنيد و بعد نخود سبز پخته، نمک، فلفل و ادويه را بيفزاييد و ميگوهاي تميز شده را اضافه کنيد.
بعد از دم کشيدن در ظرف مخصوص بکشيد و روي آن را با پياز سرخ کرده و گوجه فرنگي نگيني شده تزيين کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228