آشپزی - ماهی کبابی با گشنیز پلو

مواد لازم
سير رنده کرده 2 حبه
آب پياز 5 قاشق سوپخوري
روغن زيتون 5 قاشق سوپخوري
ماست 2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل سفيد به ميزان لازم
پودر جوز هندي يک چهارم قاشق چايخوري
زعفران حل کرده 2 قاشق چايخوري
گشنيز کاملاً ريز خرد کرده 2 قاشق سوپخوري
ماهي شير خرد کرده 1 کيلوگرم
مواد لازم براي گشنيز پلو
برنج 4 پيمانه ( 600 گرم)
گشنيز خرد کرده 500 گرم
مخلوط کره و روغن 100 تا 150 گرم
نمک در صورت نياز به ميزان لازم
زعفران 2 قاشق چايخوري
طرز تهیه
ابتدا ظرف مناسبي را انتخاب کنيد.
بعد سير، آب پياز، روغن زيتون، ماست، نمک، فلفل، پودر جوز، زعفران و گشنيز را مخلوط کنيد.
اکنون ماهي را بيفزائيد و کاملاً مخلوط نمائيد.
سپس به مدت دوازده ساعت در يخچال نگهداري کنيد تا ماهي کاملاً مزه دار شود.
حالا ماهي ها را به سيخ چوبي بکشيد و در تابه ي مناسبي روغن بريزيد و روي اجاق قرار دهيد تا روغن، داغ شود.
آن گاه سيخ هاي ماهي را در آن تفت دهيد تا برشته شوند.
سپس همراه با پلو ميل نمائيد.
روش پخت برنج: در قابلمه ي نچسب يا پلوپز، روغن بريزيد.
مقداري از برنج را داخل ظرف بريزيد رويش گشنيز بپاشيد.
اين کار را تکرار کنيد تا برنج و گشنيز کاملاً مخلوط شود.
حالا مخلوط روغن و کره را روي آن قرار دهيد و به مدت 45 دقيقه، با حرارت متوسط دم کنيد تا ته ديگ ببندد.
دراين هنگام پلو را در ظرف مناسبي برگردانيد.
مواد لازم
سير رنده کرده 2 حبه
آب پياز 5 قاشق سوپخوري
روغن زيتون 5 قاشق سوپخوري
ماست 2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل سفيد به ميزان لازم
پودر جوز هندي يک چهارم قاشق چايخوري
زعفران حل کرده2 قاشق چايخوري
گشنيز کاملاً ريز خرد کرده 2 قاشق سوپخوري
ماهي شير خرد کرده 1 کيلوگرم
مواد لازم براي گشنيز پلو
برنج 4 پيمانه ( 600 گرم)
گشنيز خرد کرده 500 گرم
مخلوط کره و روغن 100 تا 150 گرم
نمک در صورت نياز به ميزان لازم
زعفران2 قاشق چايخوري
طرز تهیه
ابتدا ظرف مناسبي را انتخاب کنيد.
بعد سير، آب پياز، روغن زيتون، ماست، نمک، فلفل، پودر جوز، زعفران و گشنيز را مخلوط کنيد.
اکنون ماهي را بيفزائيد و کاملاً مخلوط نمائيد.
سپس به مدت دوازده ساعت در يخچال نگهداري کنيد تا ماهي کاملاً مزه دار شود.
حالا ماهي ها را به سيخ چوبي بکشيد و در تابه ي مناسبي روغن بريزيد و روي اجاق قرار دهيد تا روغن، داغ شود.
آن گاه سيخ هاي ماهي را در آن تفت دهيد تا برشته شوند.
سپس همراه با پلو ميل نمائيد.
ابتدا برنج را مطابق دستورالعمل هاي گذشته، آماده کنيد.
در قابلمه ي نچسب يا پلوپز، روغن بريزيد.
مقداري از برنج را داخل ظرف بريزيد رويش گشنيز بپاشيد.
اين کار را تکرار کنيد تا برنج و گشنيز کاملاً مخلوط شود.
حالا مخلوط روغن و کره را روي آن قرار دهيد و به مدت 45 دقيقه، با حرارت متوسط دم کنيد تا ته ديگ ببندد.
دراين هنگام پلو را در ظرف مناسبي برگردانيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495