آشپزی - عدس پلو با قارچ

مواد لازم
یک کیلو برنج
250 گرم عدس
250 گرم قارچ
250 گرم گوشت چرخ کرده
2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
یک فنجان روغن مایع
3-2 قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده
یک قاشق چایخوری زعفران ساییده
به مقدار لازم نمک و فلفل
طرز تهیه
برنج را شسته و با نمک خیس می کنیم.
عدس را 3-2 ساعت قبل خیس کرده و می گذاریم با 3 فنجان آب بپزد تا آب آن کشیده شود.
گوشت چرخ کرده را با روغن و پیاز داغ تفت می دهیم.
قارچ را حلقه حلقه می کنیم و با رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل به گوشت اضافه می کنیم.
سپس یک فنجان آب به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم بپزد.
عدس پخته شده را هم به گوشت و قارچ پخته اضافه کرده و پس از پختن برنج، آن را لابلای برنج می ریزیم. مقداری روغن روی برنج ریزیم و می گذاریم دم بکشد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,327,882