آشپزی - عدس پلو

مواد لازم
برنج نیم کیلو
سینه مرغ یک عدد بزرگ
عدس 250 گرم
خرما 250 گرم
کشمش 100 گرم
زعفران سائیده یک قاشق چایخوری
روغن 150 گرم
نمک به مقدار کافی
طرز تهیه
برنج را می شوییم و با نمک خیس می کنیم.
عدس را نیز قبلاً شسته و خیس می کنیم. بعد عدس را کاملاً می پزیم، ولی نباید له شود.
برنج خیس خورده را نیز می پزیم و عدس را به آن اضافه می کنیم.
بعد آن را با کفگیر بهم زده آبکش می کنیم.
در قابلمه کمی روغن ریخته، یک قطعه نان لواش در ته قابلمه قرار می دهیم و برنج را در قابلمه ریخته و کمی روغن روی آن می ریزیم و می گذاریم با شعله ملایم دم بکشد.
سینه مرغ را چند تکه کرده و آن را کمی سرخ می کنیم و با یک و نیم لیوان آب، کمی نمک و نصف زعفران حل شده می گذاریم بپزد تا یک فنجان آب مرغ باقی بماند.
خرما و کشمش را شسته و هسته خرما را بیرون می آوریم و هر یک را جداگانه در دو قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم.
سپس برنج را در دیس کشیده و روی آن را با بقیه زعفران حل شده، خرما، کشمش و گوشت سینه مرغ تزئین می کنیم.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495