آشپزی - خورش قارچ

مواد لازم
یك عدد مرغ متوسط
نیم كیلو قارچ
3قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده
یك قاشق سوپخوری آرد
یك دوم قاشق چایخوری زعفران سائیده شده
یك دوم استكان آبلیمو
3-2 عدد زرده تخم مرغ
به مقدار كافی نمك و فلفل
طرز تهیه
مرغ را كمی سرخ كرده و آن را با پیاز و زعفران حل شده و كمی نمك و2 لیوان آب روی شعله ملایم می گذاریم تا بپزد. قارچ ها را شسته و به صورت حلقه های 1 سانتی متری خرد می كنیم و آنها را با 2 قاشق سوپخوری روغن كمی سرخ كرده و به مرغ پخته اضافه می كنیم تا قارچ با مرغ كمی بپزد.
آرد را كمی تفت داده و با آبلیمو به خورش اضافه می كنیم. صبرمی كنیم تا خورش كمی غلیظ شود. در آخر پخت، زرده تخم مرغ ها را كمی زده و به خورش می افزائیم و آن را آرام به هم می زنیم. خورش آماده شده را در ظرف كشیده و سر میز می بریم.
خواص
قارچ استخوان ها را تقویت می كند. خستگی را رفع می كند. كمبود ویتامینD را جبران می نماید. این خورش در كل دارای 829 كالری، انرژی است كه اگر توسط 6 نفر میل شود، سهم هر فرد از كالری خورش، 138 كالری خواهد بود.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,327,882