آشپزی - پلوی مرغ و سبزیجات

مواد لازم
برنج يک و نيم پيمانه 225 گرم
فيله مرغ12 عدد
کدوسبز متوسط 3 عدد
سيب زميني متوسط2 عدد
گوجه فرنگي درشت4 عدد
قارچ400 گرم
فلفل دلمه اي متوسط 1 عدد
کره100 گرم
روغن زيتون به ميزان لازم
پياز متوسط1 عدد
زعفران آب کرده به ميزان لازم
طرز تهیه
ابتدا پياز و فلفل دلمه اي را بصورت نگيني خرد کرده با کره و کمي روغن زيتون شروع به تفت دادن مي کنيم.
وقتي که کمي تفت خورد فيله ها را اضافه کرده و تفت ميدهيم تا رنگش عوض شود.
کمي زعفران آب کرده به مرغ ها ميزنيم و وقتي کمي تفت خورد بقيه سبزيجات را که ريز خرد کرده ايم، اضافه مي کنيم (گوجه ها را هم داخل آب جوش ريخته، پوست مي کنيم و قارچها را ورقه مي کنيم)
در اين مرحله، سبزيجات کمي آب مي اندازد.
برنج را که از چندساعت قبل با يک و نيم پيمانه آب خيس کرده ايم، همراه آب به مواد اضافه مي کنيم و مي گذاريم تمام مواد با هم بپزد و آب آن کشيده شود.
وقتي آب برنج کشيده شد حرارت را تا جايي که امکان دارد کم مي کنيم و حدودا 30 دقيقه اجازه ميدهيم تا دم بکشد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,322,744