آشپزی - پلوی لوبیا قرمز(ویژه ی آذربایجان)

مواد لازم
لوبيا قرمز 200 گرم
گوشت گوساله 400 گرم
پياز 1 عدد
نمک، فلفل، ادويه پلوئي، زردچوبه به ميزان لازم
هويج 3 عدد( 200 گرم)
کشمش پلوئي 50 گرم
برنج 600 گرم
سير رنده کرده 1 حبه
پيازداغ 2 قاشق سوپخوري
زعفران حل کرده 2 قاشق سوپخوري
طرز تهیه
لوبيا را به مدت 12 ساعت بخيسانيد.
سپس در آبکش بريزيد و با آب و قدري نمک آن را بپزيد.
آن گاه گوشت را خرد کنيد و همراه با پياز خرد کرده، زردچوبه، فلفل و 2 پيمانه آب روي حرارت قرار دهيد تا گوشت بپزد.
حالا هويج ها را خلالي خرد کنيد و در روغن تفت دهيد.
سپس کشمش را بشوئيد و در روغن سرخ کنيد.
اکنون برنج را همراه با نمک بخيسانيد. بعد آن را آبکش کنيد.
سپس برنج را به صورت لايه لايه در قابلمه بريزيد و در ميان برنج مخلوط گوشت پخته، ادويه ي پلوئي، هويج، لوبيا قرمز، کشمش پلوئي، سير و پياز داغ را بپاشيد و در پايان روي برنج زعفران بريزيد و دم کنيد.
اينک برنج را در ديس مناسبي بکشيد و ميل کنيد.
نکات
يادآوري در اين غذاي سنتي مي توانيد به جاي گوشت گوساله از گوشت گوسفندي و يا گوشت مرغ هم استفاده کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,322,744