آشپزی - پلوی قالبی با فلفل

مواد لازم
برنج 2پيمانه
نمک به مقدار لازم
روغن زيتون يا آفتابگردان 125 ميلي ليتر
پيازخرد کرده 1عدد
فلفل دلمه اي رنگي خرد کرده 2عدد
زرد چوبه وادويه کاري 2 قاشق چايخوري
زعفران يک دوم قاشق چايخوري
طرز تهیه
برنج را با آب و نمک به مدت يک ساعت بخيسانيد.
در تابه ي مناسبي، قدري روغن بريزيد.
پياز وفلفل دلمه اي را تفت دهيد تا نرم شود.
برنج را درهمان تابه کمي تفت دهيد.
زرد چوبه، ادويه ي کاري، محلول زعفران، آب، باقيمانده ي روغن و نمک را نيز بيفزائيد وآن را بپزيد تا آب برنج کاملاً کشيده شود.
به مدت 45 دقيقه آن را دم کنيد.
حالا در ظرف مناسبي بکشيد و آن را با فلفل تزئين کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495