آشپزی - پلومیگو

مواد لازم
برنج‌ یك‌ كیلوگرم‌
میگوی‌ پاك‌ كرده‌ ۵۰۰ گرم‌
سبزی‌ معطر (گشنیز، شنبلیله‌ و شوید) ۵۰۰ گرم‌
سیر یك‌ بوته‌ بزرگ‌
دارچین‌، فلفل‌، زردچوبه‌ و ادویه‌ از هر كدام‌یك‌ قاشق‌ چایخوری‌
پیاز دو عدد بزرگ‌
نمك‌ به‌ میزان‌ لازم‌
طرز تهیه
ابتدا میگوی‌ پاك‌ كرده‌ و شسته‌ را با یك‌ عددپیاز بزرگ‌ كه‌ خرد كرده‌ایم‌ تفت‌ می‌دهیم‌ تا آب‌ میگو كشیده‌ شود.
آن‌ گاه‌ دارچین‌ را به‌ میگوی ‌سرخ‌ شده‌ اضافه‌ كرده‌ و مقداری‌ تفت‌ می‌دهیم‌ وكنار می‌گذاریم‌.
در مرحله‌ بعد یك‌ عدد پیاز بزرگ‌ دیگری‌ كه‌در اختیار داریم‌ را به‌ همراه‌ سبزی‌ كه‌ شامل‌ گشنیزو شنبلیله‌ می‌شود، ریز خرد كرده‌ و با هم‌ تفتشان ‌می‌دهیم‌.
سپس‌ به‌ این‌ مواد، سیر خرده‌ شده‌،فلفل‌، زردچوبه‌، ادویه‌ و میگوی‌ سرخ‌ شده‌ رااضافه‌ می‌كنیم‌ و تمامی‌ مواد را با هم‌ تفت‌می‌دهیم‌ و مقداری‌ نمك‌ نیز به‌ آن‌ اضافه‌ می‌كنیم‌.
در این‌ هنگام‌ برنج‌ را كه‌ از قبل‌ خیس‌ كرده‌ایم‌ را آبكشی‌ كرده‌ و در قابلمه‌ مورد نظر، یك‌ لایه‌ ازبرنج‌ آبكشی‌ كرده‌ ریخته‌، مقداری‌ هم‌ شوید(ترجیحا خشك‌ باشد) می‌پاشیم‌ و یك‌ لایه‌ ازمخلوط مواد آماده‌ شده‌ روی‌ برنج‌ می‌ریزیم‌.
به‌همین‌ ترتیب‌ یك‌ لایه‌ یك‌ لایه‌ قابلمه‌ را پرمی‌كنیم‌ و می‌گذاریم‌ به‌ مدت‌ ۳۰ تا ۴۵ دقیقه ‌خوب‌ دم‌ بكشد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228