آشپزی - پلو یونانی

مواد لازم
برنج ۷۵۰ گرم
فلفل سبز دلمه ای ۱ فنجان
فلفل قرمز دلمه ای ۱ فنجان
نخود فرنگی ۲ فنجان
ذرت زرد آب پز ۲ فنجان
قارچ کنسرو شده ۱ فنجان
کالباس ۱۰۰ گرم
آب گوشت ۲ لیتر
آب مرغ ۲ لیتر
روغن ۱۵۰ گرم
پیاز خام خلال شده ۱ فنجان
زعفران ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه
برنج را به دقت می شوئیم و پیاز را با روغن کمی سرخ می کنیم.
برنج را با پیاز چند تفت می دهیم، آب مرغ و زعفران و یک قاشق نمک را داخل برنج می ریزیم می گذاریم در حرارت ملایم برنج پخته شده آب آن کشیده شود.
و یا در فر با حرارت ملایم یک ساعت دم بکشد.
هنگام کشیدن تمام مواد فوق را با آن مخلوط می نمائیم و کمی کره آب کرده روی آن می ریزیم .
نکته در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,320,221