آشپزی - پلو ماش با خرما (ماش پلو شیرین)

مواد لازم
ماش درشت يك كيلوگرم
خرمايك كيلوگرم
برنجدو كيلو
پياز بزرگ5 عدد
روغن به ميزان لازم
طرز تهیه
ابتدا برنج را بدون نمك بشوييد و خيس كنيد.
ماش ها را بعد از تميز كردن در ماهيتابه ي نيكلي معمولي بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد و مرتباً تكان دهيد تا رنگ سبز ماش ها به قهوه اي روشن متمايل شود.
سپس از روي حرارت برداريد و با گوشتكوب چوبي ماش ها را ضربه بزنيد تا دو نيم شوند.
بعد آن ها را در سيني بريزيد و باد بزنيد تا پوسته ها جدا شوند.
پس از پخته شدن ماش ها چند بار آن ها را با آب داغ بشوييد تا تلخي شان گرفته شود.
خرماها را از هسته جدا و چهار قسمت كنيد.
سپس پيازها را پوست گرفته و ريز ريز كنيد، با چند قاشق روغن تفت دهيد و بعد ماش ها را اضافه كنيد. خرماها را نيز چند دقيقه با پياز و ماش كمي تفت دهيد و كنار بگذاريد.
برنج را چلوكش كنيد، يك لايه از آن را ته ديگ بريزيد و بعد يك لايه از موادي كه با ماش و خرما و پياز داغ درست كرده ايد را روي آن قرار دهيد و مجدداً همين كار را تكرار كنيد.
آن وقت برنج را روي حرارت مناسب دم كنيد و پس از اين كه غذا آماده شد آن را از روي حرارت برداريد و همه ي مواد را خوب مخلوط كنيد، در ديس بريزيد و به دلخواه تزيين كنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,329,551