آشپزی - پلو زعفرانی با روغن زیتون

مواد لازم
برنج مرغوب يک و يک دوم پيمانه
روغن زيتون يک چهارم پيمانه
پيازچه خرد شده با ساقه سبز يک دوم پيمانه
زردچوبه، نمک، فلفل به مقدار لازم
زعفران دم کرده به مقدار لازم
آب مرغ دو و يک دوم پيمانه
طرز تهیه
پيازچه را با روغن زيتون تا حدي تفت دهيد تا نرم و براق شود.
سپس برنج شسته شده را اضافه کرده، تفت دهيد.
زردچوبه، نمک، فلفل را افزوده هم بزنيد.
سپس زعفران و آب مرغ را اضافه کرده، با در بسته روي حرارت متوسط قرار دهيد تا آب برنج کشيده شود و سپس روي حرارت کم دم کنيد.
پس از آماده شدن با کباب سينه مرغ و آناناس سرو نماييد.
نکات
1ـ در صورت دلخواه مي توانيد هنگام سرو، ذرت پخته به پلو اضافه کرده سپس سرو نماييد.
2 ـ زردچوبه و زعفران تا حدي اضافه نماييد تا پلوي خوشرنگي داشته باشيد.
.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,327,882