آشپزی - پلو بندری

مواد لازم
روغن به ميزان لازم
پياز خلال شده 1 عدد متوسط
سير خلال شده 5 حبه
كنسرو تن ماهي جنوب 2 عدد
گوجه فرنگي نگيني خرد شده 2 عدد متوسط
سبزي معطر (تره، جعفري، گشنيز، شويد، نعنا، ترخون و پيازچه) 1 كيلو
نمك و فلفل و ادويه كاري به دلخواه
برنج خيس كرده 1 كيلو
زعفران آبكرده 2 قاشق غذا خوري
طرز تهیه
مقداري كره يا روغن را در قابلمه اي گرم كنيد و پياز و سير خلال شده را در آن تفت دهيد تا كمي نرم شود.
سپس تن ماهي و گوجه فرنگي نگيني را بيفزاييد و قدري تفت دهيد.
در آخر سبزي را اضافه كنيد و تفت دهيد و نمك، فلفل و ادويه كاري را بريزيد.
آب برنجي كه از قبل خيس كرده ايد را خالي كنيد و آن را به مخلوط آماده شده اضافه كنيد و مواد را هم بزنيد.
سپس قابلمه را روي حرارت زياد بگذاريد تا جوش بيايد، بعد حرارت را كم كنيد تا برنج بپزد و دم بكشد.
سپس پلو را در ديس بكشيد و روي آن را زعفران و كمي تن ماهي تزيين كنيد.
طعم اين پلو بايد كمي تند باشد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,327,882