آشپزی - پلو با قارچ و گوشت

مواد لازم
برنج 4 پيمانه
كره 150 گرم
گوشت گوسفند قيمه اي خرد كرده 500 گرم
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري
پيازداغ 3 قاشق سوپخوري
قارچ ورقه كرده 500 گرم
فلفل دلمه اي سبز، زرد و قرمز خردكرده از هر كدام نصفه
ادويه ي گرام ماسالا يا كاري 1 قاشق چايخوري سرپر
نمك به ميزان لازم
زعفران حل كرده به ميزان لازم
طرز تهیه
ابتدا برنج را مطابق دستور العمل هاي گذشته آبكش كنيد.
50 گرم از كره را در تابه ي مناسبي بريزيد و روي اجاق آب كنيد.
آن گاه گوشت را بيفزائيد و تفت دهيد.
سپس رب گوجه فرنگي و پياز داغ را اضافه كنيد و هم بزنيد.
حالا نيم ليترآب به آن بيفزائيد و صبر كنيد تا گوشت بپزد و آبش كشيده شود.
اكنون در تابه ي ديگري، 25 گرم از كره را بريزيد و روي اجاق آب كنيد و قارچ را درآن تفت دهيد.
حالا فلفل دلمه اي ها را بيفزائيد و تفت دهيد.
بعد ادويه ي گرام ماسالا، نمك و زعفران را اضافه و مخلوط كنيد.
اينك نيمي از كره ي باقيمانده را در قابلمه ي مناسبي بريزيد و روي اجاق قرار دهيد.
بعد يك سوم از برنج را در آن بريزيد.
سپس قدري از مواد روي برنج بگذاريد و دوباره روي آن را با برنج بپوشانيد.
به همين ترتيب، لايه هاي مخلوط گوشت و برنج را تكرار كنيد و باقيمانده ي كره را رويش بريزيد و آن را به مدت 30 تا 40 دقيقه دم كنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,322,744