آشپزی - پلو با قارچ ایتالیا

مواد لازم
برنج ۷۵۰ گرم
گوشت مغز ران گوساله ۵۰۰ گرم
فلفل سبز دلمه ای ۵ عدد
قارچ ۵۰۰ گرم
پیاز سبز ۱۰۰ گرم
روغن ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
پیاز داغ عسلی ۲ قاشق سوپخوری
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه
گوشت را قیمه‌ای خرد می‌کنیم با پیاز سرخ کرده کمی سرخ می‌نمائیم دو لیوان آب اضافه می‌کنیم می‌گذاریم گوشت بپزد.
پیازچه و فلفل را خرد کرده و قارچ را تمیز می‌کنیم و داخل گوشت می‌ریزیم.
رب و کمی نمک و فلفل را داخل آن کرده می‌گذاریم تمام مواد آهسته بجوشد و آب آن کشیده شود.
برنج را تمیز کرده می‌شوئیم با روغن در تابه کمی سرخ می‌نمائیم بعد برابر دستور کته ساده آب برنج را میزان می‌کنیم یک قاشق نمک در آن می‌ریزیم می‌گذاریم آب برنج کشیده شود.
بعد مواد گوشت و قارچ را لای برنج گذاشته می‌گذاریم برنج دم بکشد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228