آشپزی - پلو با پیازچه و مرغ

مواد لازم
برنج 2 پيمانه
پيازچه 500 گرم
مرغ چرخ كرده 250 گرم
فلفل دلمه اي رنگي 1 عدد كوچك
زعفران آب كرده 1 قاشق غذا خوري
نمك و فلفل به دلخواه
سس سويا 2 قاشق غذا خوري
زنجفيل تازه ي رنده شده 1 قاشق چايخوري
كره 50 گرم
طرز تهیه
ابتدا برنج را بعد از شستن و انجام دادن مراحل آبكشي دم كنيد.
وقتي برنج كاملاً دم كشيد مرغ چرخ كرده را كمي فلفل بزنيد و نيمي از فلفل دلمه اي رنگي را در آن رنده كنيد به طوري كه رنگ فلفل در مرغ پيدا باشد.
سپس خوب ورز دهيد.
بعد گلوله هايي كوچك درست كنيد و در تابه اي بيندازيد و كره را اضافه كنيد.
مرغ ها را در كره تفت دهيد.
زير شعله را كم كنيد تا گلوله هاي مرغ هم پخته شود و هم تفت بخورد.
سپس سس سويا را به آن اضافه كنيد و زنجفيل تازه را در آن رنده كنيد.
پيازچه ها را تا انتها برش بزنيد يعني قسمت هاي سبز پيازچه را هم استفاده كنيد.
سپس آن را با كره يا روغن تفت دهيد تا آماده شود.
بعد از اينكه مرغ دم كشيد آن را در ديس بكشيد.
پيازچه ها را هم بر روي برنج اضافه كرده و لابه لاي آن بريزيد.
بعد قطعات مرغ را اضافه كرده و در پايان فلفل دلمه اي رنگي را بيفزاييد و محلول زعفران را روي آن بريزيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,327,882