آشپزی - پاچه پلو شیراز

مواد لازم
برنج يک کيلو
گوشت چر (دم سينه ) 25 کيلو
لپه يک چهارم کيلو
کشمش يک چهارم کيلو
سرکه شيره به اندازه ي کافي
زعفران به اندازه ي دلخواه
طرز تهیه
برنج و لپه و کشمش را پس از پاک کردن و شستن در ظرفي با هم مخلوط مي کنند.
گوشت را کف قابلمه يا ديگ قرار داده و برنج و لپه و کشمش را روي آن ريخته، زعفران را به آن اضافه مي کنند.
ظرف را روي چراغ با حرارت ملايم مي گذارند و مقداري سرکه شيره را روي آنها مي ريزند. هرگاه که سرکه شيره در حال تمام شدن بود، باز مقداري به آن اضافه مي کنند و اين کار را تا زماني که پاچه پلو کاملاً بپزد ادامه مي دهند.
وقتي که خوراک حاضر شد با نان مصرف مي کنند.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228