آشپزی - خوراک میگو ایتالیایی

مواد لازم
میگو ۱ کیلو
تخم مرغ ۳ عدد
گوجه فرنگی ۳۰۰ گرم
خامه ۱۵۰ گرم
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
ماءالشعیر ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عع
سیر ۳ حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
پس از اینکه میگوها رو تمیز کردیم آن را درون ظرف محتوی ماءالشعیر ۱۲ساعت می خوابانیم.
گوجه ها را رنده کرده و داخل ماهیتابه می ریزیم و یک قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه می کنیم.
وقتی آب گوجه کشیده شد تخم مرغ را در ظرفی جدا شکسته و خوب هم می زنیم و به مواد اضافه می کنیم و در آخر خامه را با آن مخلوط کرده و مواد را کنار می گذاریم.
سپس سیر و پیار را خرد کرده در روغن زیتون سرخ می کنیم و و قتی طلایی شد میگو را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
سپس در ظرفی پهن میگو را کشیده و سسی را که از قبل تهیه کرده ایم را روی آن پخش می کنیم.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228