آشپزی - خوراک گوشت و قارچ

مواد لازم
گوشت چرخ‌کرده‌ی گوساله نیم کیلوگرم
قارچ نیم کیلوگرم
کدو خورشتی متوسط سه عدد
گوجه‌فرنگی درشت دو عدد
پیاز درشت یک عدد
سیر سه حبه
رب گوجه‌فرنگی سه قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان 250 گرم
سرکه یا سرکه‌ی سیب یک قاشق غذاخوری
آب نصف پیمانه
نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار دلخواه
روغن زیتون سه چهارم پیمانه
چاشنی سالاد همیشک یک قاشق غذاخوری
یا مخلوط ساییده‌ی کنجد، نعنا، گشنیز، نمک، فلفل سیاه و سیر
طرز تهیه
پیاز را شسته، پوست کنده و خلال کنید.در مقداری از روغن سرخ کنید.
یک دقیقه مانده به سرخ شدن کامل پیازها، زردچوبه و فلفل و سیر را اضافه کنید و هم بزنید.
گوشت را در این مخلوط تفت دهید
رب گوجه و نمک را اضافه کنید و دو دقیقه به هم بزنید.
آب و سپس سرکه را اضافه کنید و شعله را کم کنید و بگذارید مخلوط ده دقیقه آرام آرام غل بزند.
در این بین ابتدا کدوها را که پوست گرفته و ورقه کنید و بعد قارچ‌های ورقه‌شده را در باقی‌مانده‌ی روغن‌زیتون سرخ کنید یک قاشق از روغن را نگه دارید.
کف یک ظرف پیرکس را با قارچ‌های سرخ شده بوشانده و نصف مایه‌ گوشتی را روی آن پهن کنید.
کدوها را روی گوشت بچینید و مابقی گوشت را روی آن‌ها بریزید.
ورقه‌های نازک گوجه‌فرنگی را روی گوشت بچینید و چاشنی سالاد همیشک را روی آن‌ها بپاشید و روغن‌زیتون را قطره قطره روی همه‌ی گوجه‌ها بریزید.
روی مواد را با پنیر رنده‌شده بپوشانید و ده دقیقه در فر یا یک دقیقه و نیم در مایکروویو قرار دهید و داغ داغ سرو کنید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495