آشپزی - خوراک کرادو

مواد لازم
پودر ميخك 1قاشق غذاخوري
گوشت دوبار چرخ كرده بدون چربي نيم كيلو
پياز متوسط 2 عدد
نمك و فلفل هر كدام 1 قاشق چايخوري
پودر نان تست 4 قاشق غذاخوري
تخم مرغ 2 عدد
طرز تهیه
يك عدد پياز پوست گرفته چرخ يا رنده کرده و سپس آن را سرخ مي كنيم.
يك عدد پياز ديگر را رنده كرده آب آن را مي گيريم.
سپس پودر نان تست را آب پياز مخلوط كرده به گوشت اضافه كرده يك عدد تخم مرغ را به آن افزوده با دست خوب مخلوط كرده و چنگ مي زنيم.
تخم مرغ ديگر را اضافه كرده باز هم خوب چنگ زده پياز داغ را اضافه كرده از گوشت گلوله هاي كوچكي به اندازه نارنگي برداشته بين دو دست گلوله كرده تا گوشت منفذي نداشته باشد و به شكل تخم مرغ در مي آوريم.
وسط آن را سوراخ كرده به گوشت ديواره مي دهيم تابه ي گودي را روغن ريخته مي گذاريم كاملا داغ شود گوشتها را درون آن سرخ كرده كنار مي گذاريم.
داخل هر گوشت را از سالاد كرادو پر كرده دو عدد سيب زميني يزرگ را به شكل چيپس ورقه ورقه مي كنيم سپس در روغن مايع سرخ كرده از اين چيپس براي دور كرادوها استفاده مي كنيم.
يك عدد گوجه فرنگي را پوست نازكي از روي آن برداشته به قطعات كوچك تقسيم كرده به شكل گل كوچكي در مي آوريم وسط كرادو قرار مي دهيم ساقه جعفري را نيز كنار گوجه فرنگي مي گذاريم .
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,327,882