آشپزی - کانلوئی با قارچ و اسفناج

مواد لازم
قارچ 250 گرم
اسفناج 300 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
پوره گوجه فرنگی 25 گرم
برگ کانلوئی 20 برگ
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
لیمو ترش 1 عدد
پنیر رنده شده 200 گرم
طرز تهیه
قارچ را خرد می کنیم و پیاز را ریز و سیر را پوست و خرد می کنیم.
اسفناج را با 2 قاشق روغن زیتون تفت می دهیم.
داخل ماهی تابه روغن زیتون ریخته و پیاز، سیر، قارچ و اسفناج را با هم تفت می دهیم.
برگ های کانلوئی را داخل آب جوش می گذاریم تا نرم شود و 6 تا 10 دقیقه داخل آب جوش بماند.
بعد از نرم شدن برگ های کانلوئی آنها را روی تخته گذاشته و موادی را که قبلا تفت داده و سرخ کرده ایم را روی برگ ها می گذاریم.
سپس آن را در طبقه وسط فر به مدت نیم ساعت و با درجه 350 درجه فارنهایت می گذاریم پخته شود و بعد سرو می نمائیم.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,322,744