آشپزی - پلوی مخلوط شیرازی

مواد لازم
لوبیا چشم بلبلی1لیوان
شوید تازه یا خشک نیم کیلو
برنج 4پیمانه
رب گوجه 5قاشق غذاخوری
زعفران آب کرده كمی
گوشت قیمه ای 600گرم
پیاز2عدد متوسط
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن کمی
ساقه سیر تازه یا حبه سیر چند عدد به دلخواه
ادویه مخلوط و معطر1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
لوبیا را از یکی دو روز قبل خیس کنید و مرتب آب آن را عوض کنید و با آب کم روی شعله ملایم بپزید تا آب آن بخوردش برود. برنج را پاک کرده و از 2 ساعت قبل با نمک خیس کنید.
شوید را پاک کرده و چند بار داخل آب خیس کرده و آب آن ا تعویض کنید و خوب بشویید و بگذارید آب آن برود و سپس خرد کنید. گوشت گوساله بدون چربی را که مناسب قیمه باشد کوچک و به اندازه قیمه ای خرد کنید و بشویید.
پیازرا پوست کنده و در روغن تفت دهید و گوشت را اضافه کرده و کمی مجددا تفت دهید تا رنگش عوض شود در همین حین کمی ادویه مخلوط و زعفران و سپس رب گوجه را اضافه کنید و با کمی آب آنرا بپزید. گوشت قیمه زودتر می پزد.
پس از پختن گوشت حالا لوبیا ی چشم بلبلی پخته شده را اضافه کنید و نمک و فلفل آن را بچشید و وقتی جوشید آب آن کم شد خاموش کنید. رب آن را هم هرچه بیشتر بزنید با زعفران و شوید هماهنگی ایجاد كرده و خوش رنگ تر می شود. آب را بجوشانید و برنج را بریزید و بپزید و سپس آبکش کنید.
شوید و سیر را در لحظه آخر به آب جوشان برنج اضافه کنید و هم می توانید سیر و شوید را پس از آبکش کردن برنج و هنگام کشیدن آن داخل قابلمه لایه به لایه همراه با مواد پخته شده اضافه کنید. کمی زعفران و روغن داغ همراه با کره یا روغن حیوانی هم برای کشیدن برنج لازم دارید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,322,744