آشپزی - قارچ سوخاری فلورانسی

مواد لازم
یک بسته نیم کیلویی قارچ
نیم پیمانه آرد سوخاری
یک عدد تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری شیر
نیم قاشق چای خوری نمک
روغن زیتون
طرز تهیه
قارچ ها را به خوبی شسته و می گذاریم خشک شوند و در آرد می غلتانیم.
تخم مرغ را به آرامی زده و شیر و نمک را به آن افزوده و بهم می زنیم.
قارچ های پوشیده از آرد را در مخلوط شیر و تخم مرغ می گذاریم و در روغن زیتون داغ شده در ماهیتابه سرخ می کنیم تا رنگ آن ها قهوه ای شود، قارچ ها را داغ سرو کنید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228