آشپزی - رولت گوشت فرانسوی

مواد لازم
گوشت چرخ کرده کم چرب600 گرم
فیله مرغ2 عدد
جعفری و شوید200 گرم
تخم مرغ3 عدد
پنیر موتزارلای رنده شده50 گرم
زعفران2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
روغن مایع1 پیمانه
پیاز2 عدد متوسط
طرز تهیه
گوشت چرخ کرده را همراه سبزیجات خرد شده، پیاز، نمک، فلفل و تخم مرغ و زعفران حل شده مخلوط کنید.
گوشت را پهن کرده و به شکل مستطیل داخل کاغذ فویل چرب شده قرار دهید.
فیله مرغ و پنیر موتزارلای رنده شده را روی گوشت بچینید و گوشت را رول کنید.
رولت را در فر با حرارت 250 درجه سانتیگراد یا 464 درجه فارنهایت به مدت 35 دقیقه قرار دهید.
در نهایت می توانید این غذا را همراه برش های لیمو و گوجه فرنگی و جعفری سرو کنید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,322,744