آشپزی - رولت سبزیجات

مواد لازم
کمی روغن انگور یا روغن زیتون
۱۲ قاشق آرد ذرت
1عدد پیاز متوسط
1حبه سیر خرد شده
1 فنجان سس گوجه
1قاشق مرباخوری پیازچه خرد شده
1قاشق مرباخوری گشنیز خردشده
1قاشق مرباخوری سرکه
1فنجان آب
1فنجان گوجه فرنگی رنده شده
1فنجان پنیر چدار
کمی برگ گشنیز
1فنجان خامه ترش
چند عدد برگ کاهو
طرز تهیه
سه قاشق مرباخوری روغن را در تابه ای ریخته و آرد ذرت را به آن اضافه کرده و برای سه دقیقه در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
سپس درون تابه دیگری پیاز و سیر را ریخته و هم بزنید تا کمی طلایی رنگ شود.
پیازچه خرد شده، گشنیز و سرکه را به سس گوجه فرنگی اضافه کرده و کاملاً با هم مخلوط و به مواد درون تابه اضافه کنید سپس آب را به آن بیفزایید.
پس از چند دقیقه آب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید.
ته ظرفی را چرب کرده، خمیر تهیه شده را صاف کرده و از مواد درست شده درون آن بریزید و ته ظرف بچینید.
پنیر رنده شده را با گشنیز و خامه ترش روی آن بریزید و بگذارید برای ۱۰ دقیقه درون فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت بماند و بپزد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,322,744