آشپزی - رول کدو و بادمجان

مواد لازم
بادمجان 2عدد
کدو 2عدد
گوشت چرخ کرده 150گرم
پياز 1عدد
رب گوجه فرنگي 2قاشق سوپخوري
جعفري خرد شده 2قاشق سوپخوري
سير له شده 1حبه
پنير موتزارلا100گرم
خلال دندان به تعداد لازم
روغن 2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل سياه به ميزان لازم
طرز تهیه
ابتدا سر و ته بادمجان و کدوها را بگيريد.
سپس بادمجان و کدوها را به صورت ورق هاي نيم سانتي برش دهيد و به کمي نمک آغشته کنيد.
يک قاشق سوپخوري روغن را با برس تمام سطوح ورق هاي بادمجان و کدو بماليد.
بعد کدو و بادمجان ها را در يک تابه چدني يا دستگاه گريل، گريل کنيد؛ فقط در حدي که طلايي شوند.
سپس در تابه اي ديگر پياز را با يک قاشق ديگر از روغن تفت دهيد و گوشت چرخ کرده را درون تابه بريزيد.
کمي نمک و فلفل سياه به گوشت بيفزاييد و اجازه دهيد تا رنگ گوشت کاملاً تغيير کند.بعد سير له شده و رب گوجه فرنگي را به مواد بيفزاييد و در آخر، جعفري خرد شده را بريزيد.
سپس بلافاصله تابه مواد را از روي حرارت برداريد.
روي تخته کار يک ورقه کدو و يک ورقه بادمجان گريل شده را روي هم قرار دهيد و بعد کمي از مايه گوشت آماده شده را روي آن بگذاريد.
يک تکه پنير روي مايه گوشت قرار دهيد و سپس ورقه بادمجان و کدو را با هم رول کنيد.
بعد از آنکه رول هاي آماده شد، آنها را درون ظرف مخصوص بچينيد و 15 دقيقه در طبقه وسط فر با دماي 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا بپزند و پنير روي آنها آب شود.سپس آماده سرو است.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228