آشپزی - دراچنا

مواد لازم
روغن‌ زيتون‌ يك‌ قاشق‌ غذاخوري‌
پيازچه‌ خلال‌ شده يك‌ دسته‌
سير خرد شده يك‌ حبه‌
گوجه‌ فرنگي‌ پوست‌ گرفته‌ و خرد شده‌ 4عدد
آرد سبوس‌دار 3 قاشق‌ غذاخوري‌
شير 4 قاشق‌ غذاخوري‌
خامه‌ زده‌ شده‌ دو سوم‌ ليوان‌
تخم‌مرغ‌ 4 عدد
جعفري‌ خرد شده‌ 2 قاشق‌ غذاخوري‌
كره‌ نرم‌ شده‌ 2 قاشق‌ غذاخوري‌
نمك‌ و فلفل‌ سياه‌ به‌ ميزان‌ كافي‌
طرز تهیه
فر را روي‌ 180 درجه‌ سانتي‌گراد يا 350درجه‌ فارنهايت‌ بگذاريد.
روغن‌ را درماهي‌تابه‌اي‌ گرم‌ كنيد و پيازچه‌ها را در آن‌ به‌مدت‌ سه‌ دقيقه‌ تفت‌ دهيد.
سير را اضافه‌ كنيد وچند دقيقه‌ حرارت‌ دهيد تا زماني‌ كه‌ سير و پيازچه‌ها نرم‌ شوند.
در اين‌ هنگام‌ سير و پيازچه‌ها را در كف‌ يك ‌ظرف‌ سراميكي‌ يا پيركس‌ كه‌ آن‌ را چرب‌ كرده‌ايد خوب‌ پخش‌ كنيد و گوجه‌ فرنگي‌ها را هم‌ به‌صورت‌ لايه‌اي‌ روي‌ آن‌ بپاشيد.
آرد و شير را دركاسه‌اي‌ ديگر آن قدر بزنيد تا يك دست‌ شود و خامه ‌را كم‌كم‌ به‌ آن‌ اضافه‌ كنيد، سپس‌ با تخم‌ مرغ‌هامخلوط كنيد.
مايع‌ را به‌ مخلوط كره‌ و جعفري‌اضافه‌ كنيد و با نمك‌ و فلفل‌ خوب‌ هم‌ بزنيد.
در مرحله‌ بعد مخلوط تخم‌مرغ‌ را روي‌سبزيجات‌ بريزيد و مدت‌ 40-45 دقيقه‌ در فربگذاريد، يعني‌ آنقدر كه‌ وقتي‌ چاقو را در داخل‌آن‌ فشار مي‌دهيد آب‌ نداشته‌ باشد.
بعد از اين‌ كه‌خنك‌ شد، آن‌ را ببريد و در ظرف‌ بچينيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,327,882