آشپزی - پلوی چشم بلبلی با کوفته ریزه

مواد لازم
برنج ایرانی 3 پیمانه
لوبیای چشم ‌بلبلی5/1 پیمانه
سویا1 پیمانه
پیاز 3 عدد
روغن مایع به میزان لازم
زردچوبه یک دوم قاشق چای‌خوری
دارچین یک سوم قاشق چای‌خوری
نمک به‌میزان لازم
آرد لپه2 قاشق غذاخوری
کره50 گرم
زعفران به میزان دلخواه
فلفل سیاه یک چهارم قاشق چای‌خوری
طرز تهیه
سویا را حدود 10دقیقه خیس کرده، بعد آب آن را خالی کنید. مجددا روی سویا آب ریخته و بمدت 5دقیقه روی حرارت بگذارید. وقتی جوش آمدآن را آبکش کرده و آب اضافی آنرا خوب بگیرید. اینکار باعث می‌شود بوی ناخوشایند و مواد افزودنی آن گرفته شود. در این حالت سویا آماده طبخ است.
لوبیا را به مدت کوتاهی خیس کرده و بپزید. 2عدد پیاز را سرخ کرده و به آن زردچوبه و دارچین بیفزایید و لوبیای پخته را اضافه کنید. برنج را بعد از خیس کردن آبکش کنید و موقع دم کشیدن لابه لای برنج از مایه ی لوبیا و پیاز داغ بریزید.
در آخر کمی زعفران و کره را گرم کرده و روی برنج بریزید. سویا را بعد از اینکه آماده کردید، با 1عدد پیاز سرخ کنید. نمک، زردچوبه، کمی فلفل‌ سیاه و آرد لپه را به آن اضافه کرده و خوب ورز دهید. سپس به کمک دستان تان به صورت توپ‌های کوچک، قل‌قلی کرده و در روغن داغ سرخ کنید.
خواص
این غذا به دلیل داشتن لوبیا، سویا و لپه از لحاظ پروتئینی غنی می‌باشد، بنابراین مصرف آن به افراد گیاهخوار توصیه می‌شود.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495