آشپزی - پیراشکی پیتزا

مواد لازم
آرد 3 پیمانه
آب ولرم 1 پیمانه
مخمر 1 قاشق سوپخوری
شکر 1 قاشق سوپخوری
روغن مایع 4/1 پیمانه
مواد لازم داخل پیراشکی
سوسیس 200 گرم
ژامبون 200 گرم
پنیر پیتزا 250 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد
قارچ 150 گرم
کره 1 قاشق سوپخوری
آویشن 2/1 قاشق چایخوری
روغن به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا آرد را در ظرف گودی ریخته و وسط آن را خالی کرده و مخمر و شکر را همراه روغن به آرد اضافه کرده و آب ولرم را کم کم می افزاییم و پس از مخلوط کردن خمیر به مدت 30 دقیقه همراه درپوش حوله ای به آن در جای گرم استراحت می دهیم.
مواد درون پیراشکی را همه با هم مخلوط کرده و به اندازه 3 قاشق از این مخلوط در وسط خمیری که با وردنه به قطر دایره 15 سانتی در آورده ایم قرار می دهیم.
لبه های خمیر را با کمی آب مرطوب کرده و به هم می چسبانیم سپس لبه های خمیر را همانند قطاب فرم داده و در روغن غوطه ور سرخ می کنیم ( با حرارت ملایم تا مغز پخت شود)
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495